0 Flares

0 Flares


×

Dromen – durven – doen

Peuters en kleuters vinden tekenen en schilderen vaak nog heerlijk. Ze zitten boordevol inspiratie en ideeën om aan het papier of doek toe te vertrouwen. Bij de Droomvallei mag dat. Ze worden volledig vrij gelaten in wat zij willen doen. De inspiratie wordt aangereikt, zij werken er mee verder, ieder op de eigen manier. Indien nodig ondersteund door Esther of de begeleider. Kinderen volgen deze workshop samen met de ouder/begeleider omdat zij elkaar inspireren. Na het luisteren naar een (kort)verhaal gaan de kinderen aan de gang met een ruime keuze aan materialen om zo hun eigen kunstwerk te maken.

VOOR WIE?

Voor kinderen die graag verder gaan met tekenen en schilderen dan wat op school of BSO wordt aangeboden. Iedereen maakt zijn of haar eigen unieke kunstwerk. Voor ouders die graag samen met hun kind(eren) een creatieve workshop willen volgen.

DOOR WIE?

Esther van der Ham is schrijver en illustrator van kinderboeken. Ook heeft zij haar eigen uitgeverij waar zij creatieve, inspirerende en positieve boeken uitgeeft. Esther heeft een aantal opleidingen gevolgd op het gebied van (kinder)coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van creatieve technieken en de natuur. Het is voor haar een grote inspiratiebron maar ook heel effectief om te ontspannen en tot rust te komen. Deze ervaring delen de vele workshopdeelnemers, groot en klein.

WAAR?

De workshop wordt gegeven bij de Droomvallei in Breda (Haagse Beemden).

WAT?

De teken- en schilderworkshop voor peuters en kleuters duurt een uur. De kinderen worden uitgedaagd buiten de bekende kaders te denken en een prachtig kunstwerk te maken. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van de natuur en de seizoensinvloeden. De workshop kost € 15 per kind inclusief alle materialen en drinken/lekkers.

WANNEER?

21 december 2015 om 10 uur in Breda. De workshop duurt een uur, het kan iets uitlopen.

AANMELDEN?

Jullie zijn van harte welkom! Aanmelden kan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Tot snel!

[contact-form to=’droomvalleiuitgeverij@live.nl’ subject=’Aanmelding workshop peuter kleuter’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Droomvallei workshop: eerst lezen, dan tekenen en schilderen

Droomvallei workshop: eerst lezen, dan tekenen en schilderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 0 Flares ×