0 Flares

0 Flares


×

Dromen – durven – doen

Peuters en kleuters vinden tekenen en schilderen vaak nog heerlijk. Ze zitten boordevol inspiratie en ideeën om aan het papier of doek toe te vertrouwen. Als volwassene zijn we dit vaak vergeten. Bij het verlaten van de basisschool gaan de stiften de kast in en vaak komen ze er niet meer uit. Jammer genoeg want tekenen (en schilderen) is zo fijn. Het ontspant en brengt je op nieuwe ideeën. Om dit te ervaren verzorg ik een workshop waarbij je het zelf kunt meemaken.

VOOR WIE?

Voor (kinder)coaches en basisschoolleerkrachten die graag wat creatieve verdieping willen aanbrengen in hun coachtingssessies of lessen. Ik vertel wat over de theorische achtergronden maar uiteraard gaan we zelf ook ook aan de slag om het te kunnen ervaren!

Creatieve Droomvallei workhops

Creatieve Droomvallei workhops

 

DOOR WIE?

Esther van der Ham is schrijver en illustrator van kinderboeken. Ook heeft zij haar eigen uitgeverij waar zij creatieve, inspirerende en positieve boeken uitgeeft. Esther heeft een aantal opleidingen gevolgd op het gebied van (kinder)coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van creatieve technieken en de natuur. Het is voor haar een grote inspiratiebron maar ook heel effectief om te ontspannen en tot rust te komen. Deze ervaring delen de vele workshopdeelnemers, groot en klein.

WAAR?

De workshop wordt gegeven bij de Droomvallei in Breda (Haagse Beemden). Doe oude kleren aan voor de workshop!

WAT?

De workshop duurt van 10 – 16 uur. Deelname is inclusief hapjes, drankjes, een simpele lunch en alle materialen.
De workshop kost € 75 per persoon inclusief BTW. De maximale groepsgrootte is vijf personen.

WANNEER?

10 januari 2016 om vanaf 10 uur in Breda.

AANMELDEN?

Jullie zijn van harte welkom! Aanmelden kan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Tot snel!

[contact-form to=’droomvalleiuitgeverij@live.nl’ subject=’Workshop Jij natuurlijk’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 0 Flares ×