0 Flares

0 Flares


×

Informatie over De Droomvallei en Esther van der Ham

De Droomvallei is opgericht in 2009. In 2011 is Esther begonnen met het uitgeven van boeken. Eerst alleen haar eigen boeken, daarna ook die van andere creatieve, positieve en inspirerende auteurs. De boeken zijn voor kinderen en volwassenen en hebben net even iets meer dan een standaardboek. Ze maken lastige onderwerpen bespreekbaar.

Esther is een techneut, ze studeerde Civiele techniek aan het HBO en Technische Bedrijfskunde aan de universiteit van Eindhoven, beide keren was de afstudeerrichting organisatiekunde.
Daarnaast heeft Esther nog een aantal creatieve opleidingen gevolgd en afgerond:
– kunstzinnig Dynamisch coach bij de Kleine Tiki, jaar 2 tm 4
– Zinvol tekenen met kinderen bij Marijke Sluiter
– Pedagogisch natuurcoach voor kinderen (bij Natascha Bruti
– diverse tekentaal workshops oa bij Therese Foks-Appelman

Esther is opgeleid om kinderen te coachen. Dit verwerkt zij in de boeken die ze schrijft, die hebben vaak een thema dat belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen zoals sterker zijn en omgaan met pesten.
Samen met Elsbeth de Jager schreef Esther een boekenserie voor en over de kinderen in Syrische vluchtelingenkampen. Hiervoor heeft zij ook diverse kampen bezocht.
Esther heeft gemerkt dat het heerlijk is om te tekenen of te schilderen. Veel mensen doen het niet omdat ze het niet durven of omdat ze vinden dat ze het niet goed genoeg doen. Daarvoor zijn de workshops van de Droomvallei ontwikkelt: stapje voor stapje krijg je uitleg totdat je met een prachtig kunstwerk naar huis gaat!

Esther van der Ham

Esther van der Ham

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 0 Flares ×